Hızlı İletişim Merkezi

Gizlilik İlkeleri

Biz, LisansOn, olarak güvenliğinize önem veriyor ve bu Çerez Politikası ile siz sevgili ziyaretçilerimizi, web sitemizde hangi çerezleri, hangi amaçla kullandığımız ve çerez ayarlarınızı nasıl değiştireceğiniz konularında kısaca bilgilendirmeyi hedefliyoruz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, çerezler vasıtasıyla, ne tür kişisel verilerinizin hangi amaçla toplandığı ve nasıl işlendiği konularında, kısaca bilgi sahibi olmak için lütfen bu Çerez Politikasını okuyunuz. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atabilir ya da bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.


Çerez Nedir?

Çerezler, kullanıcıların web sitelerini daha verimli bir şekilde kullanabilmeleri adına, cihazlarına kaydedilen küçük dosyacıklardır. Çerezler vasıtasıyla kullanıcıların bilgilerinin işleniyor olması sebebiyle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, kullanıcıların bilgilendirilmeleri ve onaylarının alınması gerekmektedir.

Bizler de siz sevgili ziyaretçilerimizin, web sitemizden en verimli şekilde yararlanabilmelerini ve siz sevgili ziyaretçilerimizin kullanıcı deneyimlerinin geliştirilebilmesini sağlamak adına, çeşitli çerezler kullanmaktayız.


1. Zorunlu Çerezler

Zorunlu çerezler, web sitesine ilişkin temel işlevleri etkinleştirerek web sitesinin kullanılabilir hale gelmesini sağlayan çerezlerdir. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışmaz.


2. Performans Çerezleri

Performans çerezleri, ziyaretçilerin web sitesine ilişkin kullanım bilgilerini ve tercihlerini anonim olarak toplayan ve bu sayede web sitesinin performansının geliştirilmesine olanak sağlayan çerezlerdir.


3. Fonksiyonel Çerezler

Fonksiyonel çerezler, kullanıcıların web sitesine ilişkin geçmiş kullanımlarından yola çıkılarak gelecekteki ziyaretlerinde tanınmalarını ve hatırlanmalarını sağlayan ve bu sayede web sitelerinin kullanıcılara dil, bölge vb. gibi kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmasına olanak tanıyan çerezlerdir.


4. Reklam Çerezleri

Reklam çerezleri, üçüncü taraflara ait çerezlerdir ve web sitelerinde ziyaretçilerin davranışlarını izlemek için kullanılırlar. Bu çerezlerin amaçları, ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik ilgilerini çekecek reklamların gösterilmesine yardımcı olmaktır ve sorumluluğu çerez sahibi üçüncü taraflara aittir.


Çerezler İle İşlenen Kişisel Veriler Nelerdir?

Kimlik (isim, soy isim, doğum tarihi vb.) ve iletişim (adres, e-posta adresi, telefon, IP, konum vb.) bilgileriniz tarafımızca, çerezler (cookies) vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.


Çerezler Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?

Web sitemizde, şüpheli eylemlerin tespiti yoluyla güvenliğin sağlanması, kullanıcıların tercihleri doğrultusunda işlevsellik ve performansın artırılması, ürünlerin ve hizmetlerin geliştirilmesi ve kişiselleştirilmesi ile bu hizmetlere ulaşımın kolaylaştırılması, sözleşmesel ve hukuki sorumlulukların yerine getirilmesi amaçlı çerezler kullanmaktadır. Ayrıca kullanıcıların daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcılar ile buluşturulabilmesi amacıyla reklam çerezleri ve üçüncü taraflarla bilgi paylaşımı da söz konusudur.


Çerezler Nasıl Yönetilmektedir?

Tüm bu açıklamalardan sonra, hangi çerezlerin kullanılacağı konusu, tamamen kullanıcılarımızın özgür iradelerine bırakılmıştır. Çerez tercihlerinizi, tarayıcınızın ayarlarından silerek ya da engelleyerek, web sitemize adım attığınız anda yönetebilir ya da gelecekte, istediğiniz zaman bu ayarları değiştirebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atabilir ya da bizlerle [email protected] e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


Veri koruma beyanı

Aşağıda aksi belirtilmedikçe, kişisel verilerinizin sağlanması ne yasal ne de sözleşmesel olarak zorunlu değildir ve bir sözleşmenin akdedilmesi için gerekli değildir. Verilerinizi sağlamak zorunda değilsiniz. Bunu sağlamamak hiçbir sonuç doğurmaz. Bu, yalnızca aşağıdaki işleme prosedürleri aksini belirtmediği sürece geçerlidir.

“Kişisel veri”, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.


Sunucu günlük dosyaları

Web sitelerimizi kişisel verilerinizi göndermeden kullanabilirsiniz.

Web sitemize her erişildiğinde, kullanıcı verileri internet tarayıcınız tarafından bize veya web sunucularımıza/BT hizmet sağlayıcılarımıza aktarılır ve sunucu günlük dosyalarında saklanır. Bu saklanan veriler, örneğin çağrılan sitenin adını, talebin tarih ve saatini, IP adresini, aktarılan veri miktarını ve talebi yapan sağlayıcıyı içerir. Web sitemizin sorunsuz çalışmasını sağlamanın yanı sıra hizmetlerimizi iyileştirmeye yönelik meşru menfaatlerimiz nedeniyle işleme, GDPR Madde 6(1) f) temelinde gerçekleştirilir.


İletişim

Sorumluluk sahibi kişi

İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçin. Veri işlemeden sorumlu kişinin iletişim bilgileri yasal bildirimimizde bulunabilir.


Müşterinin e-posta ile proaktif teması

Bizimle proaktif olarak e-posta yoluyla iletişim kurarsanız, kişisel verilerinizi (ad, e-posta adresi, mesaj metni) yalnızca sizin tarafınızdan sağlanan ölçüde toplayacağız. Veri işlemenin amacı, iletişim talebinizi işlemek ve yanıtlamaktır.

İlk temas, sözleşme öncesi önlemlerin uygulanmasına hizmet ediyorsa (örneğin satın alma faizi, sipariş oluşturma durumunda danışma) veya sizinle aramızda halihazırda yapılmış bir anlaşma ile ilgiliyse, bu veri işleme Madde 6(1)( b) GDPR.

İlk temas başka nedenlerle gerçekleşirse, bu veri işleme, talebinizi ele alma ve yanıtlama konusundaki öncelikli, meşru menfaatimiz için GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleşir. Bu durumda, özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkınız vardır.

E-posta adresinizi yalnızca isteğinizi işleme koymak için kullanacağız. Daha fazla işlemeyi ve kullanmayı kabul etmediğiniz sürece, verileriniz yasal saklama sürelerine uygun olarak daha sonra silinecektir.


İletişim formunu kullanırken toplama ve işleme

İletişim formunu kullandığınızda, yalnızca sizin tarafınızdan sağlanan kapsamda kişisel verilerinizi (isim, e-posta adresi, mesaj metni) toplayacağız. Veri işleme, iletişim kurma amaçlıdır.

İlk temas, sözleşme öncesi önlemlerin uygulanmasına hizmet ediyorsa (örneğin satın alma faizi, sipariş oluşturma durumunda danışma) veya sizinle aramızda halihazırda yapılmış bir anlaşma ile ilgiliyse, bu veri işleme Madde 6(1)( b) GDPR.

İlk temas başka nedenlerle gerçekleşirse, bu veri işleme, talebinizi ele alma ve yanıtlama konusundaki öncelikli, meşru menfaatimiz için GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleşir. Bu durumda, özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkınız vardır.

E-posta adresinizi yalnızca isteğinizi işleme koymak için kullanacağız. Son olarak, daha fazla işlemeyi ve kullanmayı kabul etmediğiniz sürece verileriniz silinecektir.


Müşteri hesabı Siparişler

Müşteri hesabı


Bir müşteri hesabı açtığınızda, kişisel verilerinizi orada verilen kapsamda toplayacağız. Veri işleme, alışveriş deneyiminizi geliştirmek ve sipariş işlemeyi basitleştirmek içindir. İşleme sanat esasına göre yapılacaktır. 6 (1) yanar. izninizle bir GDPR. İptal işlemine kadar rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden bizimle iletişime geçerek rızanızı dilediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Müşteri hesabınız daha sonra silinecektir.

Siparişlerde kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve aktarılması

Bir sipariş verdiğinizde, kişisel verilerinizi yalnızca siparişinizin yerine getirilmesi ve işlenmesi ve ayrıca sorgularınızın işlenmesi için gerekli olduğu sürece toplar ve kullanırız. Bir sözleşmenin akdedilmesi için verilerin sağlanması gereklidir. Bunun sağlanmaması, herhangi bir sözleşmenin akdedilmesini engelleyecektir. İşleme, GDPR Madde 6(1) b) temelinde gerçekleştirilecektir ve sizinle bir sözleşmenin yerine getirilmesi için gereklidir.

Verileriniz burada örneğin nakliye şirketlerine ve stoksuz satış sağlayıcılarına, ödeme hizmeti sağlayıcılarına, siparişi işleme alan hizmet sağlayıcılarına ve seçtiğiniz BT hizmet sağlayıcılarına aktarılır. Her durumda yasal gerekliliklere kesinlikle uyacağız. Veri iletiminin kapsamı minimumla sınırlıdır.


Reklam

Posta reklamlarının gönderilmesi için kişisel verilerinizin kullanılması

Bu kullanıma itiraz etmediğiniz sürece, mal veya hizmet satışı sürecinde aldığımız kişisel verilerinizi (isim, adres) size posta reklamı göndermek için kullanacağız. Bu verilerin sağlanması bir anlaşmanın akdedilmesi için gereklidir. Bunun sağlanmaması, herhangi bir anlaşmanın yapılmasını engelleyecektir.

İşleme, doğrudan reklamcılıktaki meşru menfaatimizin amaçları doğrultusunda GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilecektir. Adres bilgilerinizin bu şekilde kullanılmasına dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek itiraz edebilirsiniz. İtiraz hakkınızı kullanmak için iletişim bilgilerini künyemizde bulabilirsiniz.

Bültenlerin postalanması için e-posta adresinizin kullanılması

E-posta adresinizi, bunu açıkça kabul ettiyseniz, yalnızca size kendi pazarlama amaçlarımız için bir haber bülteni göndermek için sözleşme işlemenin dışında kullanırız. İşleme sanat esasına göre yapılacaktır. 6 (1) yanar. izninizle bir GDPR. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz. Bültendeki ilgili bağlantıyı kullanarak veya bizimle iletişime geçerek istediğiniz zaman bülten aboneliğinden çıkabilirsiniz. E-posta adresiniz daha sonra distribütörden kaldırılacaktır.

Verileriniz, sipariş işleme sürecinde e-posta pazarlaması için bir hizmet sağlayıcıya iletilecektir. Diğer üçüncü şahıslara iletilmeyecektir.

Doğrudan pazarlamanın postalanması için e-posta adresinizin kullanılması

Bir mal veya hizmetin satışı sırasında edindiğimiz e-posta adresinizi, bu kullanıma itiraz etmediğiniz sürece, bizden daha önce satın almış olduğunuz mal veya hizmetlerimize benzer kendi mal veya hizmetlerimizin pazarlamasını elektronik ortamda iletmek için kullanırız. . Bir sözleşme yapmak için e-posta adresinizi sağlamanız gerekir. Bunun sağlanmaması, herhangi bir sözleşmenin akdedilmesini engelleyecektir. İşleme sanat esasına göre yapılacaktır. 6 (1) yanar. f Doğrudan pazarlama konusundaki haklı çıkarımız nedeniyle GDPR. E-posta adresinizin bu şekilde kullanılmasına istediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek itiraz edebilirsiniz. İtiraz hakkınızı kullanmak için iletişim bilgilerini künyemizde bulabilirsiniz.Pazarlama e-postasında sağlanan bağlantıyı da kullanabilirsiniz. Bu, temel tarifelerdeki iletim maliyetleri dışında herhangi bir maliyeti içermeyecektir.


Nakliye şirketleri Mal yönetimi

Gönderim durumu hakkında bilgi için e-posta adresinizin nakliye şirketlerine iletilmesi

Sipariş sürecinde bunu açıkça kabul ettiyseniz, e-posta adresinizi sözleşmeye dayalı işleme sürecinde nakliye şirketine iletiyoruz. Yönlendirme, siparişinizin gönderim durumu hakkında sizi e-posta ile bilgilendirmek içindir. İşleme sanat esasına göre yapılacaktır. 6 (1) yanar. izninizle bir GDPR. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını bozmadan, caymaya kadar her zaman bizimle veya nakliye şirketi ile iletişime geçerek rızanızı geri çekebilirsiniz.


Harici bir ürün yönetim sisteminin kullanılması

Sözleşmeye dayalı işleme amaçları için sipariş işleme sırasında bir mal yönetim sistemi kullanıyoruz. Bu amaçla, sipariş sırasında toplanan kişisel verileriniz şu adrese gönderilecektir:

1.cil adres Merkez Efendi, İzmir Cd. No:260/B, 45020 Yunusemre/Manisa

2.cil Adres Pickware GmbH, Goebelstr. 21, 64293 Darmstadt

Depo adreslerimiz dahildir. (Depo adreslerimiz 7 farklı ülkede yer almaktadır.)

Ödeme hizmeti sağlayıcıları


PayPal'ın Kullanımı

Tüm PayPal işlemleri PayPal Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en adresinde bulabilirsiniz.


PayPal Express'in Kullanımı

Web sitemiz PayPal (Avrupa) S.à.rl et Cie, SCA'dan PayPal Express ödeme hizmetini kullanır (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Lüksemburg; "PayPal").

Verilerin işlenmesi, size PayPal Express ödeme hizmeti aracılığıyla ödeme seçeneği sunmamızı sağlar.

Bu ödeme hizmetini entegre etmek için PayPal'ın web sitesine eriştiğinizde verileri toplaması, depolaması ve analiz etmesi önemlidir (örn. IP adresi, cihaz türü, işletim sistemi, tarayıcı türü, cihaz konumu). Bu amaçla çerezler kullanılabilir. Çerezler, internet tarayıcınızın tanınmasını sağlar.

Çerezlerin veya benzer teknolojilerin kullanımı, Sanat temelinde izniniz ile gerçekleştirilir. 15 para. 3 s. 1 TMG, Art. 6 para. 1 litre. bir GDPR. Kişisel verilerinizin işlenmesi, Sanat temelinde izniniz ile gerçekleştirilir. 6 para. 1 litre. bir GDPR. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz. "PayPal Express"i seçip kullandığınızda, ödeme işlemi için gerekli veriler, seçilen ödeme yöntemini kullanarak sizinle sözleşmeyi yürütmek için PayPal'a gönderilir. Veriler, GDPR Madde 6(1)(b) temelinde işlenir.

Paypal Express ödeme hizmetini kullanırken veri işleme hakkında daha fazla bilgi , ilgili veri gizliliği politikasında burada bulunabilir.


Amazon Ödemelerinin Kullanımı

Web sitemizde Amazon Payments Europe sca'dan (38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Lüksemburg; "Amazon Payments") Amazon Payments ödeme hizmetini kullanıyoruz.

Verilerin işlenmesi, Amazon Payments ödeme hizmetini kullanarak ödeme yapmanızı sağlar.

Bu ödeme hizmetini entegre etmek için Amazon Payments'ın web sitesine erişirken verileri toplaması, depolaması ve analiz etmesi önemlidir (örn. IP adresi, cihaz türü, işletim sistemi, tarayıcı türü, cihaz konumu). Bu amaçla çerezler kullanılabilir. Çerezler, internet tarayıcınızın tanınmasını sağlar.

Çerezlerin veya benzer teknolojilerin kullanımı, § 15 paragrafına dayanmaktadır. 3 s. 1 TMG. Kişisel verilerinizin işlenmesi Sanat'a dayanmaktadır. 6 para. 1 litre. f GDPR, müşteri odaklı farklı ödeme yöntemleri teklifine yönelik üstün meşru menfaatimiz dışında. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili bu kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkınız vardır.

"Amazon Payments"ı seçip kullandığınızda, ödeme işlemi için gereken veriler, seçilen ödeme yöntemini kullanarak sizinle sözleşmeyi imzalamak üzere Amazon Payments'a gönderilir. Veriler, GDPR Madde 6(1)(b) temelinde işlenir.

Amazon Payments ödeme hizmetini kullanırken veri işleme hakkında daha fazla bilgi, ilgili veri gizliliği politikasında bulunabilir: https://pay.amazon.com/de/help/201212490


Klarna'dan ödeme seçenekleri

Size Klarna'nın ödeme seçeneklerini sunmak için iletişim bilgileri ve sipariş bilgileri gibi kişisel verileri Klarna'ya sağlayacağız. Bu, Klarna'nın Klarna'nın sunduğu ödeme seçeneklerinden yararlanıp yararlanamayacağınızı değerlendirmesini ve ödeme seçeneklerini ihtiyaçlarınıza göre uyarlamasını sağlayacaktır. Klarna hakkında genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz . Klarna, kişisel verilerinizi geçerli veri koruma yönetmeliklerine ve Klarna'nın Gizlilik Politikasındaki bilgilere uygun olarak ele alacaktır .


Paymes'in Kullanımı

Tüm Paymes sanal pos işlemleri Paymes sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.paym.es/kullanici.pdf  ve https://paym.es/kisiselverilerinkorunmasi.pdf adresinde bulabilirsiniz.


Paytr'in Kullanımı

Tüm Paytr sanal pos işlemleri paytr sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.paytr.com/bilgi-guvenligi-politikasi adresinde bulabilirsiniz.


Paytr Havale/Eft/Fast'in Kullanımı

Tüm Paytr Ödeme işlemleri paytr Ödeme  Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.paytr.com/bilgi-guvenligi-politikasi adresinde bulabilirsiniz.

 

İyzico'nun Kullanımı

Tüm İyzico sanal pos işlemleri İyzico sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.iyzico.com/destek/yardim-merkezi/korumali-alisveris-ve-iyzico-app/kendim-icin-korumali-alisveris adresinde bulabilirsiniz.

 

Moka Pos Kullanımı

Tüm Moka sanal pos işlemleri Moka sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.moka.com/gizlilik/ ve https://www.moka.com/kullanim-sartlari/ adresinde bulabilirsiniz.


Stripe Kullanımı

Tüm Stripe sanal pos işlemleri Stripe sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://stripe.com/privacy  https://stripe.com/service-providers/legal adresinde bulabilirsiniz.

  

İnterkassa Kullanımı

Tüm interkassa sanal pos işlemleri interkassa sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://interkassa.com/en/servisy adresinde bulabilirsiniz.

  

YoMoney Kullanımı

Tüm yoomoney sanal pos işlemleri yoomoney sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://yoomoney.ru/legal?_openstat=template%3Bifooter%3Bhelp%3Blaw adresinde bulabilirsiniz.

  

Webmoney Kullanımı

Tüm Webmoney Hesap Cüzdanı işletmeciliği işlemleri Webmoney Hesap Cüzdanı işletmeciliği Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://www.wmtransfer.com/tr/help/technical/keepers.shtml adresinde bulabilirsiniz.

  

Enot.io Kullanımı

Tüm Enot sanal pos işlemleri Enot sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://enot.io/en/products/54fz adresinde bulabilirsiniz.

  

Unitpay Kullanımı

Tüm Unitpay sanal pos işlemleri Unitpay sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://help.unitpay.ru/first_steps?_ga=2.11741748.1249379706.1666620389-519342507.1666620389 adresinde bulabilirsiniz.

  

Freekassa Kullanımı

Tüm Freekassa sanal pos işlemleri Freekassa sanal pos Veri Gizlilik Bildirimi kapsamındadır. Bunu https://freekassa.ru/conditions  ve https://freekassa.ru/privacy adresinde bulabilirsiniz.


Web sitemiz çerez kullanır. Çerezler, kullanıcının internet tarayıcısına veya kullanıcının bilgisayar sistemine internet tarayıcısı tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Bir kullanıcı bir web sitesini çağırdığında, kullanıcının işletim sistemine bir çerez kaydedilebilir. Bu çerez, web sitesi tekrar çağrıldığında tarayıcının açıkça tanımlanmasını sağlayan karakteristik bir karakter dizisi içerir.

Çerezler bilgisayarınızda saklanacaktır. Bu nedenle, çerezlerin kullanımı üzerinde tam kontrole sahipsiniz. İnternet tarayıcınızda ilgili teknik ayarları seçerek, çerezlerin ayarlanmasından önce bilgilendirilebilirsiniz ve bu ayarı her bir durumda kabul edip etmeyeceğinize karar vermenin yanı sıra çerezlerin saklanmasını ve içerdikleri verilerin iletilmesini engelleyebilirsiniz. Önceden kaydedilmiş olan çerezler herhangi bir zamanda silinebilir. Ancak bunun, bu web sitesinin tüm işlevlerinden tam olarak yararlanmanızı engelleyebileceğini belirtmek isteriz.


Aşağıdaki bağlantıları kullanarak, büyük tarayıcılarda çerezleri nasıl yöneteceğinizi (veya diğer şeylerin yanı sıra bunları devre dışı bırakacağınızı) öğrenebilirsiniz:


  • Chrome Tarayıcı: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=tr
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb /enable-and-disable-cookies-website-preferences
  • Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac


teknik olarak gerekli çerezler


Aşağıdaki veri koruma beyanında başka hiçbir bilgi verilmediği sürece, teklifimizi daha kullanıcı dostu, etkili ve güvenli hale getirmek için sadece teknik olarak gerekli olan bu çerez çerezlerini kullanıyoruz. Çerezler ayrıca sistemlerimizin bir sayfa değişikliğinden sonra tarayıcınızı tanımasına ve size hizmet sunmasına olanak tanır. Web sitemizin bazı işlevleri çerez kullanılmadan sunulamaz. Bu hizmetler, bir sayfa değişikliğinden sonra tarayıcının yeniden tanınmasını gerektirir.

İşleme sanat temelinde gerçekleştirilir. 6 (1) yanar. f GDPR, web sitesinin optimum işlevselliğini sağlamanın yanı sıra hizmet yelpazemizin kullanıcı dostu ve etkili tasarımına yönelik büyük ölçüde haklı çıkarımız nedeniyle.

Sanat uyarınca kişisel verilerinizin bu şekilde işlenmesini veto etme hakkınız vardır. 6 (1) yanar. f GDPR, kişisel durumunuzla ilgili nedenlerle.


Analiz Reklam takibi İletişim


Google Analytics'in Kullanımı

Web sitemiz, Google LLC'nin web analiz hizmeti Google Analytics'i kullanır. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google"). Normal olarak Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız, verilerinizden sorumlu olan denetleyici Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda)'dir. Bu nedenle Google Ireland Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma mevzuatına uymaktan sorumlu Google'a bağlı şirkettir. Verilerin işlenmesi, bu web sitesini ve ziyaretçilerini analiz etmeye ve pazarlama ve reklam amaçlarına hizmet eder.

Google, bu bilgileri bu web sitesinin operatörü adına, web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi ve internet kullanımıyla ilgili olarak web sitesi operatörüne başka hizmetler sağlamak için kullanacaktır. Bu süreçte, diğerlerinin yanı sıra, aşağıdaki bilgiler toplanabilir: IP adresi, web sitesine erişim tarihi ve saati, tıklama yolu, kullandığınız tarayıcı ve cihaz hakkındaki bilgiler, ziyaret edilen sayfalar, yönlendirme URL'si (aradığınız web sitesi). web sitemize erişim), konum verileri, satın alma faaliyetleri. Google Analytics kapsamında tarayıcınızdan iletilen IP adresi, Google'ın elinde bulunan başka hiçbir veri ile ilişkilendirilmez.

Google Analytics, çerezler, tarayıcıda web depolama ve web sitesini kullanımınızın analizini sağlayan izleme pikselleri gibi teknolojiler kullanır. Bu web sitesini kullanımınızla ilgili olarak bunlar tarafından oluşturulan bilgiler genellikle ABD'deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada saklanır. Google, mevcut kişisel verilerin korunması için uygun garantiler olarak standart sözleşme maddelerine güvenir.

https://policies.google.com/privacy/frameworks adresinde . Hem Google hem de ABD hükümet yetkilileri verilerinize erişebilir. Google, verilerinizi arama geçmişiniz, kişisel hesaplarınız, diğer cihazlardan kullanım verileriniz ve Google'ın sizinle ilgili sahip olduğu diğer bilgiler gibi diğer verilerle birleştirebilir.

Bu web sitesinde IP anonimleştirme etkinleştirilmiştir. Google bunu, Avrupa Birliği Üye Devletleri içinde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşmasını imzalayan diğer ülkelerde önceden IP adresinizi kısaltmak için kullanır. Yalnızca istisnai durumlarda tam IP adresi ABD'deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada kısaltılır.

Çerezlerin veya benzer teknolojilerin kullanımı, Sanat temelinde izniniz ile gerçekleştirilir. 15 para. 3 s. 1 TMG, Art. 6 para. 1 litre. bir GDPR. Kişisel verilerinizin işlenmesi, Sanat temelinde izniniz ile gerçekleştirilir. 6 para. 1 litre. bir GDPR. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz. Kullanım şartları ve koşulları ile veri koruma hakkında daha ayrıntılı bilgiyi https://www.google.com/analytics/terms/de.html ve/veya https://www.google.de/intl/ adresinde bulabilirsiniz. de/policies/ ve https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de adresinde .


Google Ads dönüşüm izlemenin kullanımı

Web sitemiz, dönüşüm izleme (kullanıcı eylemlerinin değerlendirilmesi) dahil olmak üzere çevrimiçi pazarlama programı "Google Ads" kullanır. Google dönüşüm izleme, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google") tarafından işletilen bir hizmettir.

Normal olarak Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız, verilerinizden sorumlu olan denetleyici Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda)'dir. Bu nedenle Google Ireland Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma mevzuatına uymaktan sorumlu Google'a bağlı şirkettir.

Google tarafından verilen reklamlara tıklarsanız, dönüşüm takibi için bilgisayarınıza bir çerez yerleştirilir. Bu çerezler sınırlı geçerliliğe sahiptir, herhangi bir kişisel veri içermez ve bu nedenle kişisel tanımlama için kullanılamaz. Web sitemizdeki belirli sayfaları ziyaret ederseniz ve çerezin süresi henüz dolmadıysa, biz ve Google, reklamı tıkladığınızı ve bu sayfaya yönlendirildiğinizi anlayabiliriz. Her Google Ads müşterisi farklı bir çerez alır. Bu nedenle, Ads müşterilerinin web siteleriyle ilgili çerezleri izlemek mümkün değildir.

Dönüşüm çerezi kullanılarak toplanan bilgiler, dönüşüm istatistiklerinin üretilmesi amacına hizmet eder. Bu, reklamlarımızı tıklayan ve dönüşüm izleme etiketiyle donatılmış bir sayfaya yönlendirilen toplam kullanıcı sayısını bulmamızı sağlar. Ancak, kullanıcıları kişisel olarak tanımlamak için kullanılabilecek herhangi bir bilgi almazlar.

Verileriniz TR,  ABD'ye veya bağlı olunan Ülkeye iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, GDPR Madde 6(1)(a) temelinde sizin izninizle gerçekleştirilir. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz.

Google'ın veri gizliliği politikasının yanı sıra daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: https://www.google.com/policies/privacy/


tawk.to canlı sohbet sisteminin kullanımı

Web sitemiz tawk.to inc'den canlı sohbet sistemini kullanmaktadır. (187 East Warm Springs Rd, SB298, Las Vegas, NV 89119, ABD, "tawk.to").

Verilerin işlenmesi, sağlayıcı olarak görevimiz kapsamında sizinle aramızdaki iletişimi kolaylaştırmaya hizmet eder. Anonimleştirilmiş veriler, sistemi çalıştırmak ve web analizi için kullanılır. Bu veriler kullanılarak, tanımlama bilgileri içerebilen bir takma ad altında kullanıcı profilleri oluşturulabilir. Çerezler, internet tarayıcınızın tanınmasını kolaylaştırır.

Toplanan veriler, veri sahibinin açık rızası olmadan bu web sitesinin ziyaretçilerini kişisel olarak tanımlamak için kullanılmayacaktır.

Verileriniz TR,  ABD'ye veya bağlı olunan Ülkeye iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, GDPR Madde 6(1)(a) temelinde sizin izninizle gerçekleştirilir. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz.


Netgsm SMS ve Arama sisteminin kullanımı

Web sitemiz Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.'den sms ve arama sistemini kullanmaktadır. (Batı Bulvarı ATB İş Merkezi G Blok No:194 Macunköy Yenimahalle / ANKARA, "Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.").

Verilerin işlenmesi, sağlayıcı olarak görevimiz kapsamında sizinle aramızdaki iletişimi kolaylaştırmaya hizmet eder. Anonimleştirilmiş veriler, sistemi çalıştırmak , sms ile reklam , sms ile bilgi, sms ile anlık veri onayı ve web analizi için kullanılır. Bu veriler kullanılarak, tanımlama bilgileri içerebilen bir takma ad altında kullanıcı profilleri oluşturulabilir. Çerezler, internet tarayıcınızın tanınmasını kolaylaştırır.

Toplanan veriler, veri sahibinin açık rızası olmadan bu web sitesinin ziyaretçilerini kişisel olarak tanımlamak için kullanılmayacaktır.

Verileriniz TR  veya bağlı olunan Ülkeye iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, GDPR Madde 6(1)(a) temelinde sizin izninizle gerçekleştirilir. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz. Netgsm Sms ve arama hizmeti dahilinde  https://www.netgsm.com.tr/gizlilik-ve-guvenlik/ alanından Gizlilik ve Güvenlik politikasına erişebilirsiniz.


Verimor SMS ve Arama sisteminin kullanımı

Web sitemiz VERİMOR TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.'den sms ve arama sistemini kullanmaktadır. (VERİMOR TELEKOMÜNİKASYON A.Ş., "Emniyettepe Mah. Selam Sok. No:52 Ahikent Villaları EYÜPSULTAN– İSTANBUL").

Verilerin işlenmesi, sağlayıcı olarak görevimiz kapsamında sizinle aramızdaki iletişimi kolaylaştırmaya hizmet eder. Anonimleştirilmiş veriler, sistemi çalıştırmak , sms ile reklam , sms ile bilgi, sms ile anlık veri onayı ve web analizi için kullanılır. Bu veriler kullanılarak, tanımlama bilgileri içerebilen bir takma ad altında kullanıcı profilleri oluşturulabilir. Çerezler, internet tarayıcınızın tanınmasını kolaylaştırır.

Toplanan veriler, veri sahibinin açık rızası olmadan bu web sitesinin ziyaretçilerini kişisel olarak tanımlamak için kullanılmayacaktır.

Verileriniz TR  veya bağlı olunan Ülkeye iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, GDPR Madde 6(1)(a) temelinde sizin izninizle gerçekleştirilir. Rızanız ile gerçekleştirilen işlemlerin yasallığını etkilemeden, cayma işlemine kadar her zaman rızanızı geri çekebilirsiniz. Netgsm Sms ve arama hizmeti dahilinde  https://www.netgsm.com.tr/gizlilik-ve-guvenlik/ alanından Gizlilik ve Güvenlik politikasına erişebilirsiniz.


Eklentiler

Google Etiket Yöneticisinin Kullanımı

Web sitemiz, Google LLC'den Google Etiket Yöneticisini kullanır. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google"). Normal olarak Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız, verilerinizden sorumlu olan denetleyici Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda)'dir. Bu nedenle Google Ireland Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma mevzuatına uymaktan sorumlu Google'a bağlı şirkettir. Bu uygulama, özellikle izleme ve analiz araçlarını uygulamak için kullanılan JavaScript etiketlerini ve HTML etiketlerini yönetir. Veri işleme, web sitemizin ihtiyaç temelli tasarımını ve optimizasyonunu kolaylaştırmaya hizmet eder. Google Etiket Yöneticisinin kendisi, çerezleri depolamaz veya kişisel verileri işlemez. Ancak, kişisel verileri toplayabilecek ve işleyebilecek başka etiketlerin tetiklenmesini sağlamak. Kullanım şartları ve koşulları ile veri koruma hakkında daha ayrıntılı bilgiyi adresinde bulabilirsiniz.https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html


Google reCAPTCHA'nın kullanımı

Web sitemiz, Google LLC'nin (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) reCAPTCHA hizmetini kullanır. Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda), Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya İsviçre'de mutad meskeniniz varsa verilerinizden sorumlu veri denetleyicisidir. Bu nedenle Google Ireland Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma yasalarına uymaktan sorumlu olan, Google'a bağlı şirkettir.

Talep, girdinin bir insan veya otomatik makine işlemesi tarafından yapılıp yapılmadığını ayırt etmeye yarar. Bu amaçla, girdiniz Google'a iletilecek ve onlar tarafından daha fazla kullanılacaktır. Ayrıca, reCAPTCHA hizmeti için Google'ın ihtiyaç duyduğu IP adresi ve diğer tüm veriler Google'a aktarılacaktır. Bu veriler Google tarafından AB içinde ve potansiyel olarak ABD'de işlenecektir. Web sitemizi otomatik casusluk, kötüye kullanım ve SPAM'den korumaya yönelik meşru menfaatimiz nedeniyle, işleme, GDPR Madde 6(1)f'ye göre gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Google reCAPTCHA ve ilgili veri koruma beyanı hakkında daha ayrıntılı bilgiyi şu adreslerde bulabilirsiniz: https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html ve https://www.google.com/privacy .


Google görünmez reCAPTCHA kullanımı

Web sitemiz, Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google") tarafından sağlanan görünmez reCAPTCHA hizmetini kullanır. Bu, girdinin bir insan veya otomatik makine işlemesi tarafından mı yapıldığını ayırt etmeye yarar. Arka planda Google, görünmez reCaptcha tarafından normal kullanıcılar ve botlar arasında ayrım yapmak için kullanılan kullanım verilerini toplar ve analiz eder. Bu amaçla, girdiniz Google'a iletilecek ve orada daha fazla kullanılacaktır. Ayrıca, Google'ın görünmez reCAPTCHA hizmeti için ihtiyaç duyduğu IP adresi ve varsa diğer veriler Google'a iletilecektir. Bu veriler Google tarafından Avrupa Birliği içinde ve gerektiğinde ABD'de de işlenecektir.

Web sitemizi otomatik casusluğa, kötüye kullanıma ve SPAM'a karşı koruma konusundaki meşru menfaatimiz nedeniyle, işleme, GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Google reCAPTCHA ve ilgili veri gizliliği politikası hakkında daha ayrıntılı bilgiyi şu adreslerde bulabilirsiniz: https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html ve https://www.google.com/privacy .


Cloudflare reCAPTCHA kullanımı

Web sitemiz, Cloudflare Inc.'in (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, ABD; “Cloudflare)  tarafından sağlanan görünür veya görünmez reCAPTCHA hizmetini kullanır. Bu, girdinin bir insan veya otomatik makine işlemesi tarafından mı yapıldığını ayırt etmeye yarar. Arka planda Cloudflare, görünmez reCaptcha tarafından normal kullanıcılar ve botlar arasında ayrım yapmak için kullanılan kullanım verilerini toplar ve analiz eder. Bu amaçla, girdiniz Cloudflare'e iletilecek ve orada daha fazla kullanılacaktır. Ayrıca, Cloudflare'ın görünür veya görünmez reCAPTCHA hizmeti için ihtiyaç duyduğu IP adresi ve varsa diğer veriler Cloudflare'a iletilecektir. Bu veriler Cloudflare tarafından Avrupa Birliği içinde ve gerektiğinde ABD'de de işlenecektir.

Web sitemizi otomatik casusluğa, kötüye kullanıma ve SPAM'a karşı koruma konusundaki meşru menfaatimiz nedeniyle, işleme, GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Google reCAPTCHA ve ilgili veri gizliliği politikası hakkında daha ayrıntılı bilgiyi şu adreslerde bulabilirsiniz: https://www.cloudflare.com/privacypolicy/ .


Cloudflare Kullanımı

Web sitemizde Cloudflare Inc.'in (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, ABD; “Cloudflare”) Content Delivery Network, Cloudflare CDN'sini kullanıyoruz. Bu, web sunucumuzun bağlandığı ve web sitemizin belirli içeriklerinin teslim edildiği farklı veri merkezlerinde bulunan bölgeler üstü bir sunucu ağıdır.

Veri işlemenin amacı, teklifimizi daha kullanıcı dostu hale getirmek için web sitemizin yükleme sürelerini optimize etmektir.

Bu, diğer şeylerin yanı sıra aşağıdaki bilgilerin toplanmasını içerebilir: IP adresi, sistem yapılandırma bilgileri, müşteri web sitelerinden gelen ve müşteri web sitelerine giden trafik hakkında bilgiler (sunucu günlük dosyaları).

Verileriniz TR, ABD'ye iletilebilir.

İşleme, web sitesinin ihtiyaca dayalı ve hedeflenen tasarımına yönelik meşru menfaatimiz için GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, kişisel verilerinizin GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilen bu işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkınız vardır.

Cloudflare kullanırken gizlilik hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.cloudflare.com/privacypolicy/ adresini ziyaret edin .


Data Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Kullanımı

Web sitemizde, Tips and Tricks HQ'dan "Security & Firewall" güvenlik eklentisini kullanıyoruz.

Veri işleme, web sitemizin güvenliğini ve korunmasını artırma ve güvenlik açıklarını tespit etme amacına hizmet eder. Bu amaçla, IP adresiniz gibi kullanıcı verilerini toplamak için çerezler kullanılabilir. Veriler yalnızca sunucularımızda saklanır. Veriler üçüncü şahıslara aktarılmayacaktır.

Çerezlerin veya benzer teknolojilerin kullanımı, § 15 paragrafına dayanmaktadır. 3 s. 1 TMG (Alman Teleservis Yasası). Kişisel verilerinizin işlenmesi Sanat'a dayanmaktadır. 6 para. 1 litre. f GDPR, web sitemizi otomatik casusluk, kötüye kullanım ve SPAM'den korumaya yönelik ağırlıklı olarak meşru menfaatimiz dışında. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili bu kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkınız vardır.

Eklentiyi kullanırken veri işleme hakkında daha fazla bilgiyi https://de.wordpress.org/plugins/all-in-one-wp-security-and- firewall/ ve https://www.tipsandtricks- adresinde bulabilirsiniz. hq.com/wordpress-security-and-firewall-plugin .


Yandex Haritaların Kullanımı

Web sitemiz, Yandex Maps by Yandex LLC'yi (Yandex Inc, 10 State Street Newburyport, MA 01950 ,Ulitsa Lva Tolstogo 16, Moscow, Russia 119021 ve Büyükdere Caddesi, No:173, Levent Plaza, 10. Kat Şişli, İstanbul; "Yandex") yerleştirme işlevini kullanır.

Normal olarak Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya Rusya'da ikamet ediyorsanız, verilerinizden sorumlu olan denetleyici Yandex Limited (Yandex Inc, 10 State Street Newburyport, MA 01950 ,Ulitsa Lva Tolstogo 16, Moscow, Russia 119021 ve Büyükdere Caddesi, No:173, Levent Plaza, 10. Kat Şişli, İstanbul; "Yandex")'dir. Bu nedenle Google Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma mevzuatına uymaktan sorumlu Yandex'e bağlı şirkettir. (Yandex Ofisleri ve diğer işlem merkezleri verilerinize işlemek ile sorumludur.)

Bu özellik, coğrafi bilgileri ve etkileşimli haritaları görsel olarak temsil eder. Yandex ayrıca, gömülü Yandex haritalarına sahip sayfaları çağırdıklarında web sitesini ziyaret edenlerin verilerini toplar, işler ve kullanır.

Verileriniz TR, ABD veya Rusya'ya iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, web sitesinin ihtiyaç temelli ve hedefli tasarımına olan meşru menfaatimiz nedeniyle GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Yandex tarafından toplanan ve kullanılan veriler, haklarınız ve gizliliğiniz hakkında daha fazla bilgiyi https://yandex.com.tr/legal/maps_termsofuse/, https://yandex.com.tr/legal/confidential/ ve https://yandex.ru/legal/termsofuse/?lang=ruadresindeki Yandex'in gizlilik politikasında bulabilirsiniz . Ayrıca, Yandex tarafından işlenen verileri yönetmenize ve korumanıza olanak tanıyan veri koruma merkezinde ayarlarınızı değiştirme seçeneğine de sahipsiniz.


Google Haritaların Kullanımı

Web sitemiz, Google Maps by Google LLC'yi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google") yerleştirme işlevini kullanır.

Normal olarak Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız, verilerinizden sorumlu olan denetleyici Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda)'dir. Bu nedenle Google Ireland Limited, verilerinizi işlemekten ve geçerli veri koruma mevzuatına uymaktan sorumlu Google'a bağlı şirkettir.

Bu özellik, coğrafi bilgileri ve etkileşimli haritaları görsel olarak temsil eder. Google ayrıca, gömülü Google haritalarına sahip sayfaları çağırdıklarında web sitesini ziyaret edenlerin verilerini toplar, işler ve kullanır.

Verileriniz TR, ABD'ye de iletilebilir.

Veri işleme, özellikle çerezlerin yerleştirilmesi, web sitesinin ihtiyaç temelli ve hedefli tasarımına olan meşru menfaatimiz nedeniyle GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Google tarafından toplanan ve kullanılan veriler, haklarınız ve gizliliğiniz hakkında daha fazla bilgiyi https://www.google.com/privacypolicy.html adresindeki Google'ın gizlilik politikasında bulabilirsiniz . Ayrıca, Google tarafından işlenen verileri yönetmenize ve korumanıza olanak tanıyan veri koruma merkezinde ayarlarınızı değiştirme seçeneğine de sahipsiniz.


YouTube'un Kullanımı

Web sitemiz, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda; "YouTube") tarafından sağlanan YouTube videolarını yerleştirme işlevini kullanır. YouTube, Google LLC'ye (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; "Google") bağlı bir şirkettir. Bu özellik, YouTube videolarını web sitesinde bir iFrame içinde gösterir. "Gelişmiş gizlilik modu" seçeneği burada etkinleştirilir. Bu, YouTube'un web sitesini ziyaret edenler hakkında bilgi depolamasını engeller. Bilginin YouTube'a iletildiği ve YouTube tarafından depolandığı yalnızca bir video izlerseniz. Verileriniz ABD'ye iletilebilir.

Veri işleme, web sitesinin ihtiyaca dayalı ve hedeflenen tasarımına yönelik meşru menfaatimiz nedeniyle GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

YouTube ve Google tarafından toplanan ve kullanılan veriler ve gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve seçenekleriniz hakkında daha fazla bilgi YouTube'un gizlilik politikasında ( https://www.youtube.com/t/privacy ) bulunabilir.


Vimeo'yu kullanma

Web sitemiz, videoları "Vimeo" portalına entegre etmek için Vimeo Inc. (555 West 18th Street New York, New York 10011, ABD; "Vimeo") eklentilerini kullanır.

Web sitemizde bu tür eklenti içeren sayfalara erişirseniz, bu, Vimeo sunucusuna bir bağlantı oluşturacak ve tarayıcınızda bir mesaj aracılığıyla eklentiyi sitede belirtecektir. IP adresiniz ve ziyaret ettiğiniz web siteleri gibi bilgiler Vimeo sunucusuna iletilecektir.

Vimeo'da oturum açtıysanız, Vimeo bu bilgiyi kişisel kullanıcı hesabınıza atayacaktır. Eklenti işlevlerini kullanırken (örneğin uygun düğmeye basarak bir video başlatma), bu bilgi de Vimeo hesabınıza atanacaktır.

Verileriniz TR, ABD'ye iletilebilir.

Web sitesinin ihtiyaç temelli ve hedefli tasarımına yönelik meşru menfaatimiz ve Vimeo'nun pazar analizine ve hizmetlerini uygun şekilde iyileştirmeye yönelik meşru menfaati nedeniyle veri işleme, GDPR Madde 6(1)(f) temelinde gerçekleştirilir ve hedefli bir şekilde. Özel durumunuzla ilgili gerekçelerle, sizinle ilgili ve GDPR Madde 6(1)(f) uyarınca gerçekleştirilen bu kişisel verilerin işlenmesine her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Vimeo'nun toplanan bilgileri doğrudan Vimeo hesabınıza atamasını istemiyorsanız, sitemizi ziyaret etmeden önce Vimeo'dan çıkış yapmalısınız.

Soruşturmanın amacı ve kapsamı ve verilerin Vimeo tarafından sürekli kullanımı ve işlenmesi ve gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve seçenekleriniz hakkında daha fazla bilgi Vimeo veri gizliliği politikasında bulunabilir: https://vimeo.com/privacy


idealo logosunun yerleştirilmesi

Partnerimiz idealo'nun (idealo internet GmbH, Ritterstraße 11, 10969 Berlin) logosu web sitemize yerleştirilmiştir. Web sitemize girdiğinizde, cihazınızda kullanılan tarayıcı aracılığıyla bilgiler otomatik olarak idealo'nun sunucusuna gönderilecektir. Bu bilgiler, 7 gün boyunca bir sunucu günlük dosyasında geçici olarak saklanacaktır. Aşağıdaki bilgiler sizin tarafınızdan herhangi bir işlem yapılmadan kaydedilir ve otomatik olarak silinene kadar saklanır:

Talepte bulunan bilgisayarın IP adresi,

erişim tarihi ve saati,

alınan dosyanın adı ve URL'si,

Erişimin gerçekleştiği web sitesi (yönlendiren URL),

kullanılan tarayıcı ve varsa bilgisayarınızın işletim sistemi ve erişim sağlayıcınızın adı.

IP adresinin sistem tarafından geçici olarak saklanması, web sitesinin sağlanması için gereklidir. Bu nedenle IP adresi, oturum süresince saklanmalıdır. Günlük dosyalarında depolama, web sitesinin işlevselliğini garanti etmek için gerçekleşir. Veriler ayrıca web sitesini optimize etmek ve bilgi teknolojisi sistemlerinin güvenliğini garanti etmek için kullanılır. Bu veriler diğer kişisel verilerle birlikte saklanmaz. Verilerin işlenmesinin yasal dayanağı GDPR Madde 6(1)(1)(f)'dir.

Etkilenen kişilerin hakları ve saklama süresi


Depolama süresi

Sözleşmeye dayalı işleme tamamlandıktan sonra veriler, önce garanti süresi boyunca, ardından vergi ve ticaret hukuku başta olmak üzere yasaların öngördüğü saklama sürelerine uygun olarak saklanır ve daha sonra mutabık kalmadığınız sürece süre geçtikten sonra silinir. daha fazla işlemek ve kullanmak için.


Etkilenen kişinin hakları

Yasal gereklilikler yerine getirilirse, Sanat uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz. 15 ila 20 GDPR: Bilgi edinme, düzeltme, silme, işlemenin kısıtlanması, veri taşınabilirliği. Ayrıca sanata dayalı işlemeye karşı itiraz hakkınız vardır. 6 (1) GDPR ve sanata göre doğrudan pazarlama amaçları için işleme. 21 (1) GDPR.


Düzenleyici makama şikayette bulunma hakkı

Sanat uyarınca düzenleyici makama şikayette bulunma hakkınız vardır. 77 GDPR, verilerinizin yasal olarak işlenmediğini düşünüyorsanız.


İtiraz hakkı

Burada özetlenen veri işleme, GDPR Madde 6(1)f uyarınca meşru menfaatlerimize dayanıyorsa, özel durumunuzdan kaynaklanan nedenlerle, gelecekte geçerli olacak şekilde verilerinizin işlenmesine herhangi bir zamanda itiraz etme hakkınız vardır.

İtirazın başarılı olması durumunda, işleme için çıkarlarınızı veya haklarınızı ve özgürlüklerinizi aşan zorlayıcı meşru gerekçeler göstermedikçe veya işleme, yasal iddiaların iddiası, uygulanması veya savunulması için amaçlanmadıkça, kişisel verileri artık işlemeyeceğiz.

Kişisel verileriniz doğrudan reklam amacıyla işleniyorsa, bize bildirerek istediğiniz zaman buna itiraz edebilirsiniz. İtiraz başarılı olursa, kişisel verileri artık doğrudan reklam amacıyla işlemeyeceğiz.


Yukarıda yer alan bilgiler dışında verileriniz topluluk kurallarına aykırı olmamak suretiyle yeni bir veri sunumu amacıyla kullanılır.

son güncelleme: 27.10.2020

icon_callback Feedback widget icon_email icon_mes icon_skype icon_teleg icon_viber icon_whatsapp